büüvösbüünös

büünös

büünös

41, Új bolygóotthon vagy új itthonbolygó?

2015. január 22. - büünös

Stephen Hawkingnak tulajdonítják azt a kijelentést, hogy az emberiségnek fel kell készülnie arra, hogy elhagyja a Földet és új bolygót keressen magának.

Mindez akkor lenne értelmes dolog, ha valóban nem lenne remény Földanya újraélesztésére és az emberiség hosszas önvizsgálat és önfejlesztés során azokat a hibáit kijavítaná, amelyek az önpusztítás jelenlegi folyamatait táplálják és újrateremtik. Mert egy másik bolygóra való költözésünk után is ugyanazok a reflexeink működnének és tennék tönkre új lakhelyünket, mint a jelenlegit, tehát a fenti javaslat nem más, mint egy vándorpatkány kiáltása a többiekhez. Hazug, értelmetlen és erkölcstelen.

Én azt javaslom, hogy az emberiség javuljon meg és tegye fenntarthatóvá saját életmódját és céljait és az önpusztítást fordítsuk át okos önkorlátozásba. Ez járható út és a módszer készen van csak alkalmazni kell.

Ha az emberiség az ostoba kegyetlenség útját fogja járni a következő évszázadban is akkor elpusztul és még csak nem is igazságtalanul vagy érdemtelenül...

A bejegyzés trackback címe:

https://bvsbns.blog.hu/api/trackback/id/tr937096949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása